Het enige webinar waar je je nog voor aan wilt melden

Het wordt een creatief online spektakel. Video’s, experimenten, opdrachten, gekkigheid, inspiratie en een plek waar je op de vette ideeën komt voor je marketing.

Hoe het er precies uit komt te zien? Dat fluistert mijn Ideeënorakel binnenkort in. Het zal zijn wat je van me kunt verwachten. Het onverwachte. Vol verrassing, show en entertainment.

Zet jezelf – helemaal vrijblijvend of course – op de wachtlijst en dan krijg jij als eerste de allerlekkerste en beste deal.

“Echt geweldig. Ik kreeg kippenvel van wat Stefanie voor mij ziet. Ze raakt precies dat wat ik wil doen. Ze zei zelfs iets waar ik al jaren van droom, maar niet durf. Zo tof, mega dankbaar.”

Marianne Canters – Schrijfcoach & Uitgever

Meeslepende verhalen vinden en vertellen, die enkel van jou kunnen zijn

Ga je mee naar deze bijzondere plek? De wereld helemaal op z’n kop. Je voelt hem in je buik. Die kriebel. De opwinding. Wauw, er is zoveel te zien en te vertellen.

In The Content Carnival ontdek je hoe jouw anders zijn je handelsmerk wordt, hoe je dat wat je eigenzinnig maakt, inzet in je marketing en content. Waardoor volgers en potentiële klanten aan je lippen hangen. Alles wat je doet met eigen ogen willen zien.

In The Content Carnival gaan we…

👉  Ontdekken
👉  Experimenteren
👉  Spelen
👉  Volle bak geïnspireerd raken. Knotsgekke ideeën bedenken.

Meeslepende verhalen vinden en vertellen, die enkel van jou kunnen zijn. Een wereld waar ‘kan niet’ en ‘ja maar’ niet bestaan. Geen goed, geen fout. Alles kan en alles mag.

Gegarandeerd geen standaard powerpoint. Ik ben ook niet de juf. We gaan doen en creëren. Speeltijd vol inspireren en plezier maken.

Ik geloof er heilig in dat dit je een magneet maakt voor klanten. Vanuit spelen en experimenteren ontstaan geletterde meesterwerken die uit jou komen. Geen slap aftreksel van een ander.

Dit is precies wat je lievelingsklant wil.

Ze willen jou!

Leonie Knoester - De IJsbreker en Cooking Vibes

“Stefanie leerde mij om te spelen met mijn creativiteit. Weg van de mainstream. Weg met de bullshit. We hebben een tof uniek aanbod ontwikkeld maar ook gewerkt aan een eigen manier van communiceren wat meer bij mij past. Naast natuurlijk het hele inhoudelijke is het gewoon echt heel leuk om met Stefanie te werken. Ze sprankelt en laat jou stralen. Bijna magisch.”

Kelly Brunnikhuis - communicatieadviseur

“Dankzij de samenwerking met Stefanie voel ik dat álles mogelijk is en ik daarbij aan het roer sta. Ik zie helder de ontdekking van mijn eigenlijke droom en het bijbehorende vertrouwen dat ik daarin mijn eigen pad mag volgen. Dankjewel Stefanie.”

Marloes Lodder - Let's get LOES

“Ik doe niet snel meer mee met webinars, omdat het vaak zonde van mijn tijd blijkt te zijn geweest. Stefanie daarentegen haalt je echt even helemaal uit de sleur van de dag en zet je inspiratie weer aan. Dikke aanrader!”

Stefanie van der Maas

You know you want it, here you can get it

Al vanaf kinds af aan komen mensen bij mij om op ideeën gebracht te worden. Dat stuk heb ik volledig omarmd en dat is ook precies wat ik voor jou kan betekenen.

Nieuwe dingen zien terwijl we naar hetzelfde kijken. Mooie ontdekkingen doen. Binnen je bedrijf of bij jou als persoon.
Zodat je opvalt en bijblijft.

Zodra je één voet buiten de The Content Carnival zet heb je meeslepende verhalen gevonden, die altijd al in jou verborgen zaten.

Wervelende en bruisende ideeën voor je marketing. Je ontdekt hoe je je klanten kunt verrassen, verleiden en laten kopen.

De dingen die anders en opvallend zijn aan jou, vertaal je door naar content.

Het wordt je handelsmerk, waardoor iedereen met eigen ogen wil zien wat je doet en vertelt.

Oehlala, klinkt lekker toch?
Hmmm ja lekker lekker!

mondje

Coming soon!

The Content Carnival

Zet jezelf alvast vrijblijvend op de wachtlijst om als eerste voor de allerbeste prijs mee te doen aan en in dit online creatief spektakel.

“Remember, it’s the “crazy” ones who change the world.”
– Rowan Gibson