Let me take you to

The Concept LAnd

In 3 maanden jouw eigen vernieuwende & meeslepende marketingconcept dat mensen willen meemaken

Stefanie op een grote speaker met een hand in de lucht

Tak. tak. tak. tak. tak.

Het karretje kruipt voorzichtig omhoog.

De adrenaline giert door je lichaam. Een kriebel in je buik.

Geen idee wat er precies gaat gebeuren.

Toch stap je in met het volste vertrouwen,

dat wanneer je buiten stapt,

niets meer hetzelfde is.

 

En dan, op het hoogste punt staat het karretje stil.

Voorzichtig kijk je naar beneden.

 

Slik.

 

Das wel heel hoog.

 

De mensen onder je.

Eerst nog even groot als jij.

Nu zo klein als ijverige mieren.

 

En dan is het zover.

Een stem telt af.

 

 

5…   4…   3…   2…   1…   GO!

 

 

Je wordt gelanceerd.

Sneller dan het geluid.

Een lichtflits in de lucht.

 

Een rollercoaster ride die je leven verandert.

Welkom. In The Concept Land

Het pretpark voor ondernemers waar jij je eigen marketingconcept bedenkt.

peper-in-je-zaak-stefanie-uitgeknipt

Marketing die mensen willen meemaken.

Iconisch, eigenzinnig, vernieuwend

Je huidige marketing voelt aan als kleverige kak.

Poeh, even tussen jou en mij gezwegen, das geen kattepis. Het komt er niet uit, zoals je wil. Dat klopt wel hè? Ooit werkte het rete (ha!) goed. En eerlijk gezegd, het werkt nog steeds. Alleen tja, je voelt het niet meer. Het plezier is langzaam weggesijpeld. Je bent succesvol in je bedrijf. Alles draait prima, maar ja prima…

Het probleem is niet zozeer meer klanten. Die heb je. 

De afgelopen tijd ben je gegroeid als mens, als ondernemer, maar dit is voor niemand te zien. Alleen voor de mensen die je kennen. Terwijl je popelt om een groter publiek te bereiken. Een klant die je weer uitdaagt, passend bij wie je nu bent. Tijd om daar verandering in te brengen, wat vind jij?

VERWONDEREN.

PRIKKELEN.

VERRASSEN.

GROOTS.

VERNIEUWEND.

VERRASSEN.

mondje

We maken een marketing concept Dat future-proof is, waarin je je kan uiten op jóuw manier.

Ik neem je mee op een fantastisch avontuur. Drie maanden lang. Een pretpark vol onvergetelijke ervaringen. Heel veel live. 1 op 1 met mij. Samen met een groep gelijkgestemde gevestigde ondernemers.

Verwonderen, verrassen, verbazen, verbeelden, prikkelen, inspireren, ideeën. Groots, vernieuwend. En tegelijkertijd praktischer dan je ooit had kunnen bedenken. Let’s get shit done!

Na die drie maanden:

 • heb jij je eigen iconische marketingconcept.
 • heb je oneindig veel nieuwe inspiratie en tegelijkertijd glashelder wat je te doen hebt.
 • voelt je marketing als thuiskomen. Omdat het precies laat zien wat er van binnen bij jou leeft en waar je voor staat.
 • trek jij die heerlijke klanten aan, die jou uitdagen en jou ook weer prikkelen.
 • verkoop jij beter en makkelijker, juist omdat we al die ideeën en gekkigheid zo lekker praktisch maken.
Stefanie met gewichtjes en gymbal

Are you ready?

Dit zegt Christel over The Concept Land:

“Stefanie’s intense oneindige idee stroom. Ze is gewoon een wandelende ideeënfabriek. Het mooiste idee wat Stefanie mij gegeven heeft, was dat door gewoon te zijn, er te gaan staan en on the spot mensen helpen, ik dan al van zoveel waarde ben voor mensen. Ze zei: “Het enige wat jij hoeft te doen is to show up en daar mag al je marketing om draaien.” 

Zo is Show up ontstaan, mijn nieuwe groepsprogramma, waarbij ik mensen in workshops in actie laat komen. Dit is iets wat ik al langer deed, maar dat hebben we in een vorm verpakt waar ik echt héél blij van word.”

The Concept Land is het eerste programma waar ik echt met plezier naar alle dagen en online sessies ga omdat ik gewoon weet dat Stefanie weer iets leuks bedenkt. Super inspirerend. Zelf voel ik ook weer veel meer plezier in mijn eigen marketing.”

– Christel, Marketingstrateeg

 

oogje
oogje
mondje

Ik ben Stefanie, maar word ook wel wandelend Ideeënorakel genoemd

Met te gekke ideeën voor je marketing, content en concepten. Helemaal afgestemd op jou. Wie jij in de kern bent.

Wat we allemaal precies gaan beleven in The Concept Land, de smeuïge details… die bewaar ik voor mijn klanten.

Ik vertel je alvast dit: in een pretpark gaat het over meemaken.

Daarom trek ik je de komende drie maanden achter je bureau vandaan. Mag de laptop in je tas blijven.

Geen lange tafels onder TL verlichting. Eenzijdig kennis delen. Powerpoint presentaties. Een shitload aan informatie.

We gaan eropuit!

Samen met mij, 1 op 1. Je iconische concept bedenken. Meemaakmarketing zoals het nog nooit is gezien. Helemaal verzorgd.

Geweldig zinnenprikkelend eten #fulltimevreetzak

En lekker blijven slapen.

Samen met die heerlijke groep mede-avonturiers.

Dit zegt Danielle over The Concept Land:

“Ik ging met Stefanie samenwerken vanwege haar uniekheid. Haar hele andere beleving dan hoe de meeste coaches het doen. Ik voelde dat ik ook meer in m’n eigen uniekheid kon stappen. Ik kon het er zelf nog niet helemaal uithalen, omdat ik me altijd veel te veel zat te vergelijken met andere mensen. Ik zag hoe Stefanie zichzelf neerzet en ik dacht: ok er zijn nog veel meer mogelijkheden. Ik kan en ik wil dit ook heel graag.

The Concept Land onderscheidt zich van andere programma’s door de opzet. De manier waarop we met elkaar omgaan, de settings, hoe we dingen aanpakken. Er wordt op een hele speelse manier gekeken naar wat je nog zou willen en kunnen doen en hoe je dat allemaal kan vormgeven.

Stefanie’s gave is het om je helemaal comfortabel met jezelf te laten zijn en gewoon in alle acceptatie online te verschijnen. Alles wat je verzint en alles wat er in je hoofd zit – ook al is het buiten de lijntjes, niet volgens de regels – je kunt het gewoon gaan doen. Ze zag mij op een groot podium. Dat is iets wat ik wel altijd heb verlangd, maar nooit heb uitgesproken. Uit onze samenwerking haal ik een stuk zelfvertrouwen, nieuwe energie, nieuwe plannen en goede motivatie om hier op door te gaan pakken. Volgend jaar sta ik op een podium!”

– Danielle van Zeelst, Chillionaire

 

Dat klinkt allemaal heerlijk, maar waar kom ik mee thuis? :p

Even praktisch nu Van der Maas. Oké, doe ik..

 • Drie maanden lang ben ik jouw persoonlijke creatieve marketingbrein en slechts 1 Voxer bericht van je vandaan + een geweldige groep gelijkgestemden die jou aanmoedigen.
 • We hebben een gezamenlijke start via zoom met de groep voor het uitpakken van het fantastische – if I might say -welkomstpakket.
 • 1 op 1 dag samen met mij bij City Hotel Wood in Middelburg. Volledig verzorgd met overnachting en zinnenprikkelend eten.
 • 3 x live een dag op avontuur met de groep. Volledig verzorgd en supersonisch tof.
 • 1 online call, halverwege. Even bij elkaar inchecken. Waar sta je nu en wat heb je nog nodig? Met de hele groep via zoom.

  Tussendoor verras ik je met post, uitnodigingen, mails, opdrachten en experimenten. Ik werk super intuïtief en kijk wat er voor jou en de groep passend is in het moment.

  De investering is 6997 excl btw.

  In termijnen betalen is ook mogelijk.

  Inclusief ideeënorakel XXL

  Tijdens onze 1 op 1 dag presenteer ik je mijn visie op wat er mogelijk is voor jou en je marketing. Marketing-concepten, ideeen, inspiratie, woorden en verhalen.

  Inclusief besloten podcast

  Exclusief voor de deelnemers van The Concept Land beman ik Station Mijmering. Op zeer regelmatige en tegelijkertijd onregelmatige basis deel ik mijn mijmeringen met je.

  Instagram Circus cadeau

  Klant worden bij mij betekent ook toegang tot het online Instagram Circus: ontWORSTel jezelf van Eenheidsworst. Een mooi vertrekpunt!

  Eerder ja zeggen = eerder beginnen

  Na je JA start The Concept Land direct en kunnen we onze 1 op 1 dag al plannen. We starten begin Q2 2023 officieel. Jouw eerdere ja is de officieuze start.

  Deisy Amelsbeek - business coach voor leiders en visionairs

  “Stefanie’s ideeën zijn niet zomaar ideeën die voor iedereen kunnen zijn. Ze zijn afgestemd op wie ik ben vanuit mijn essentie en waar ik voor sta. Ik wilde nog meer zelfexpressie in mijn business. Ik vind het zo vet om te zien dat het marketingconcept wat we bedachten groter is dan ik had zelf kon bedenken. En tegelijkertijd is het concept is nog praktischer dan ik me had voorgesteld. Nu weet ik en vertrouw ik dat wat we samen bedacht hebben er ook komt.”

  Anouk Glaudemans - foondondernemer & winnaar HHB 2020

  “Ik voel me gezien en gesteund. Hoe Stefanie luistert en teruggeeft waardeer ik enorm omdat ze met empathie en tegelijkertijd duidelijk en zorgvuldig confronterend mij een spiegel voorhoudt. Als dingen niet lukken of gaan zoals gewild, is er geen falen maar samen kijken naar wat wel werkt en hoe dat uitgebouwd kan worden. .”

  Eveline Mos - projectfacilitator

  “Van Stefanie leerde ik dat ik het in mijn bedrijf op mijn manier mag doen. Ik hoef geen templates te volgen. Deze belemmeren me in het creëren. Ik mag het anders doen. Dit geeft me zoveel vrijheid en inspiratie. Mijn eigen weg daarin vinden, mijn creatieve kant laten zien. Het hoeft niet volgens de regels van iemand anders. Mijn spel, mijn regels. “

  Barbara Germin - masseur & body positivity cheerleader

  Stefanie komt zo snel tot jouw kern. Soms denk ik: “hoe doe je dat?” Het is echt haar gave om er bij jou uit te halen wat erin zit, zonder dat je je hier zelf van bewust bent. Ze ziet jou, je potentie en goud. Stefanie leerde mij dat er geen grenzen zijn.

  In The Concept Land ga je dingen doen, ervaren en meemaken. Stefanie legt je in de watten. Er is altijd lekker eten. Het gaat op een hele organische manier, alsof je met een vriendenclub iets leuks doet. Terwijl jij je aan je bedrijf werkt en zo juist om de vetste ideeën komt.

  Jette van Duijn, high end programmamaker

  “Stefanie gaf me een nieuw perspectief op mijn marketing en mijn bedrijf. Het heeft me buiten de kaders van mijn vastgeroest marketingidee laten kijken. Je hebt m’n blikveld opengetrokken. En knetter belangrijk, ik voel dat het weer stroomt. Ik wilde verder kijken dan ‘steeds mijn aanbod vertellen in m’n marketing’ (boooring) en nu heb ik heerlijke haakjes om mijn nieuwe marketingverhaal aan op te hangen en naar buiten te brengen die aansluit bij mijn grotere visie.”

  Leonie Knoest - culinair verbinder

  “Stefanie leerde mij om te spelen met mijn creativiteit. Weg van de mainstream. Weg met de bullshit. We hebben een tof uniek aanbod ontwikkeld maar ook gewerkt aan een eigen manier van communiceren wat meer bij mij past. Naast natuurlijk het hele inhoudelijke is het gewoon echt heel leuk om met Stefanie te werken. Ze sprankelt en laat jou stralen. Bijna magisch.”

  Krijg je rode konen van alles wat je leest? Die kriebel in je buik?

  Voel je: dit wil ik!

  Vraag met de knop hieronder een Call for Adventure met me aan, dan bellen we.

  Doe ik uit de doeken wat ik voor je zie in mijn Ideeënorakel.

  Wat het kan zijn voor jou.

  Een kijkje in de toekomst.

  Ik beloof je, it will be worth it.

  Let’s have fun!

  Dit zeggen ondernemers alleen al over deze eerste call

  Anne Quaars - business visionair

  “Of het een beetje spot on was? Ja dat was het. Ik heb zitten knikken en zitten lachen. Dingen die me positief verrasten. Aanvulling op waar ik nu mee bezig bent. Mooie bevestiging en nuances. Een specifiek woord waar ik heel blij van werd. Dingen die ik nooit eerder vertelde maar Stefanie wel zag. Het was genieten.”

  Tamara Schvitz - therapeut & kunstenaar

  “De Call for Adventure bracht me zo’n mooie doorbraak. Het voelt alsof er een weg is vrijgemaakt.” 

  Merel van Vugt - ondernemersmentor

  “Ik vond de call met Stefanie een verademing. Ze is sensitief en warm. Ze is ontzettend doortastend op een bijna magische manier. En ze heeft zaadjes gepland waar ik echt op kan doorpakken.”

  Antje Veld - Copywriter

  “Een paar dagen na de Call for Adventure begon er ineens van alles te stromen. Waardoor ik een enorme doorbraak kreeg in een project wat al maanden in m’n achterhoofd zat te zeuren, maar waar ik maar niet verder mee kwam omdat ik steeds in dezelfde rondjes bleef draaien.

  Stefanie heeft een lach op m’n gezicht getoverd en me zelfs een beetje geraakt. Zonder dat dat ongemakkelijk was. Haar creativiteit haalt je echt even helemaal uit de templates en ‘regels’ die je misschien dagelijks voorbij ziet komen.”

  Marloes Lodder - eigenzinnige webdesigner

  “Ik denk dat veel mensen verwachten dat een business coach een visie voor ze heeft, maar die helpt jou doelen te bereiken die je ZELF hebt bepaald. En juist daar strugglen veel ondernemers mee. Stefanie is hier de perfecte missing link. Ze had voor mij ook een hele mooie visie waar ik helemaal van aanging. Dus mis je inspiratie voor je volgende stap? Ga zeker even langs Stefanie!”

  Wieteke van Diggele - Virtual assistant

  “Stefanie heeft mijn brein helemaal aangezet door niet alleen met geluid te werken maar het ook visueel te maken. Wat een heerlijk mens ben je. Ik gloei nog helemaal na.”

  Stefanie in oranje jurk

  Dit was mijn presentatie.

  Zijn er nog vragen?

  Stefanie in oranje jurk
  NIET VERWIJDEREN

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Voor wie is The Concept Land wel/niet?

  Ik ben er voor ondernemers die al jaren succesvol draaien met een stevig aanbod. Wat je deed werkte en eerlijk gezegd werkt het nog steeds. Alleen, je wil niet meer doen wat nu succesvol is. Je wil dat doen waarvan je voelt: dit klopt! Je wil een marketingconcept waarmee je het verschil maakt. Niet per se meer klanten. Dat loopt allemaal lekker. Wel klanten die meegroeien met jou. En bovenal je wil heel veel (meer) plezier in alles wat je doet en laat zien.

  Als je net start en je bedrijf nog opstart is The Concept Land niet passend. Ook niet als je nog zoekende bent in: Wie ben ik? Waar sta ik voor? Wat heb ik hier te doen? The Concept Land is ook niet passend als zichtbaar zijn iets is wat je spannend vindt of ongemakkelijk voelt. Zoek je business coaching? Dan adviseer ik je om verder te kijken.

  Lijkt mijn marketing straks op die van jou?

  Nee. Daar kan ik heel kort in zijn. Gelukkig maar he? Saaie boel als iedereen op elkaar lijkt. De basis van wat we creëren ben jij. Zo ontstaat er een marketingconcept wat onvergelijkbaar is. Enkel alleen van jou kan zijn. Helemaal op de manier en in de vorm die past bij jou.

  Ik ken de marketingregels al. Wat ga ik dan bij jou leren?

  De vraag is: hoe voelen die marketingregels? Past het bij je? Prima. Voel je aan alles: Dit blokkeert me. Het past bij wie ik was en waar ik stond, maar niet naar waar ik toe wil groeien. Het is tijd om dat wat ik leerde los te laten en eigen te maken. Dan is The Concept Land more than the place to be!

  Kan ik in termijnen betalen?

  Zeker, je kan kiezen voor 3 termijnen van 2447 of 6 termijnen van 1250. In totaal ben je dan wel meer kwijt dan wanneer je in 1 keer 6997 betaalt.

  NIET VERWIJDEREN

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Is het vergelijkbaar met business coaching?

  Nee verre van. We zijn in The Concept Land bezig met bedenken en uitwerken van een marketingconcept. 

  Doe je ook mijn branding?

  Nee dat doe ik niet. Ik ben een Ideeënorakel. Zie heel duidelijk hoe het voor jou kan zijn. Hoe het eruit kan zien. Je branding doen, das andere koek en niet die van mij. Wat ik wel voor me zie is dat The Concept Land en je branding naast elkaar kunnen bestaan. Idealiter start je dan met The Concept Land. Duikt in je leven, ontdekt wat je wil uitvergroten, wat je wil neerzetten en hoe. Daarna start je brandtraject. Twee vliegen in één klap.

  Wat kan ik van jou verwachten?

  Ik ben er voor je. De komende drie maanden kun je op me bouwen. Ik creëert een omgeving die veilig is. Gelijkwaardig voelt. Waarin ik je zie. Dit heb ik niet zelf verzonnen trouwens. De vrouwen die deelnamen aan de eerste editie van The Concept Land gaven me dit terug. Ook al werken we met een groep, er is ook ruimte voor jouw individuele vraagstukken en om af te stemmen op wat jij nodig hebt.

  Wat verwacht je van mij?

  Dat een ‘ja’ tegen The Concept Land ook betekent dat je ja zegt tegen de reis. Komt opdagen. Letterlijk op de live belevenissen. Aanwezig en op tijd bent. Figuurlijk. Je doet wat nodig is om al die vette dingen in je marketing te realiseren. Het zal niet altijd makkelijk zijn. Je eigen pad bewandelen is dat namelijk heel vaak niet in het begin. Je neemt je verantwoordelijkheid voor je eigen proces. Trekt aan de bel als je iets nodig hebt. Zo halen we allebei het allerbeste uit onszelf en uit onze samenwerking.