Attentie attentie! Dit is jouw

Call for adventure

Voor als je al langere tijd voelt: “met Stefanie wil ik samenwerken.” Of me nog maar net volgt en wil ontdekken hoe samenwerken met mij eruit ziet.

Voor jou als je voelt ik wil van mijn marketing een feest maken, waar klanten blijven plakken, net zolang tot het licht aangaat.

Daar staan we! Aan de rand van het avontuur. Jouw avontuur. Jij kunt ontdekken hoe mijn creatieve brein de allervetste ideeën voor je marketing bedenkt.

Ik zet je aan. Geef je een compleet nieuw perspectief voor jou. Laat je een verrassende wereld vol mogelijkheden instappen.

Het was er altijd al maar je zag het nog niet eerder. In onze Call for Adventure mag je even proeven. Zoals de eerste hapjes tijdens een uitgebreid diner.

De amuses die hongerig maken naar meer.

 

 

Stefanie op een grote speaker met een hand in de lucht

Antje Veld - Copywriter

“Een paar dagen na de Call for Adventure begon er ineens van alles te stromen. Waardoor ik een enorme doorbraak kreeg in een project wat al maanden in m’n achterhoofd zat te zeuren, maar waar ik maar niet verder mee kwam omdat ik steeds in dezelfde rondjes bleef draaien.

Stefanie heeft een lach op m’n gezicht getoverd en me zelfs een beetje geraakt. Zonder dat dat ongemakkelijk was. Haar creativiteit haalt je echt even helemaal uit de templates en ‘regels’ die je misschien dagelijks voorbij ziet komen.”

Anne Quaars - business visionair

“Of het een beetje spot on was? Ja dat was het. Ik heb zitten knikken en zitten lachen. Dingen die me positief verrasten. Aanvulling op waar ik nu mee bezig bent. Mooie bevestiging en nuances. Een specifiek woord waar ik heel blij van werd. Dingen die ik nooit eerder vertelde maar Stefanie wel zag. Het was genieten.”

Merel van Vugt - ondernemersmentor

“Ik vond de call met Stefanie een verademing. Ze is sensitief en warm. Ze is ontzettend doortastend op een bijna magische manier. En ze heeft zaadjes gepland waar ik echt op kan doorpakken.”

Wieteke van Diggele - Virtual assistant

“Stefanie heeft mijn brein helemaal aangezet door niet alleen met geluid te werken maar het ook visueel te maken. Wat een heerlijk mens ben je. Ik gloei nog helemaal na.”

Marloes Lodder - eigenzinnige webdesigner

“Ik denk dat veel mensen verwachten dat een business coach een visie voor ze heeft, maar die helpt jou doelen te bereiken die je ZELF hebt bepaald. En juist daar strugglen veel ondernemers mee. Stefanie is hier de perfecte missing link. Ze had voor mij ook een hele mooie visie waar ik helemaal van aan ging. Dus mis je inspiratie voor je volgende stap? Ga zeker even langs Stefanie!”

“Echt geweldig. Ik kreeg kippenvel van wat Stefanie voor mij ziet. Ze raakt precies dat wat ik wil doen. Ze zei zelfs iets waar ik al jaren van droom, maar niet durf. Zo tof, mega dankbaar.”

– Marianne Canters

WIE IS DIE MEID TOCH?

Na 40 jaar op deze planeet weet ik wat er voor nodig is om mensen te raken, om op te vallen, de juiste mensen naar je toe te trekken als ondernemer, hoe je mensen raakt en dat op jouw manier doet.

Al van kinds af aan komen mensen bij mij om op ideeën gebracht te worden. Dat stuk heb ik volledig omarmd en dat is ook precies wat ik voor jou kan betekenen.

Nieuwe dingen zien terwijl we naar hetzelfde kijken. Mooie ontdekkingen doen. Binnen je bedrijf of bij jou als persoon. Zodat je opvalt en bijblijft.

Dat mensen je willen bewonderen en bekijken. In het echt en op social media. Je online willen volgen en met je willen samenwerken. Om wie je bent en wat je doet. Keer op keer bij je terugkomen en verlengen.
Omdat ze geen genoeg van je krijgen.

Bij mij kom je op ideeën waar je anders nooit op was gekomen. Bedenk je de meest smakelijke teksten en zie je het beeld voor originele foto’s voor je. Ik geef je nieuwe inzichten waarvan je je afvraagt: waarom bedacht ik dit niet eerder?

Dit is wat ik al doe sinds ik klein ben. The story of my life. In het kort dan ;).

Ik waarschuw je, ik zet de boel graag op stelten. Ondersteboven en op z’n kop.

Saai? Dacht het niet.

X Stefanie Van Der Maas

Laatste ervaringen om jou een knoop door te laten hakken

Kim Hoogmoed - e-mailmarketing specialist

“Wauw ik ben sprakeloos. Dit is echt een opname die ik keer op keer wil beluisteren. Zo tof. Het is zo mooi hoe Stefanie dingen ziet. Zo fijn om te horen. De ideeën die je vervolgens hebt. Echt fantastisch. Ik ga ermee aan de slag en ze uitwerken.”

Sanne de Groot - online business coach

“Stefanie heeft mega out of the box ideeën. Super cool. Met haar idee voor mij gaf ze me de bevestiging van iets wat ik al langere tijd in m’n hoofd had zitten. Ben gelijk aan de brainstorm gegaan en de ideeën vlogen uit mijn mouw. Ik ga dit heel snel uitrollen. Thanks!”

Mandy Peper - Joyrider & Organisatieadviseur

“Stefanie heeft met haar ideeën precies mijn grootste talent gespot… zonder dat ik me bewust was van deze mega gift!”

Tamara Schvitz - therapeut & kunstenaar

“De call for Adventure bracht me zo’n mooie doorbraak. Het voelt alsof er een weg is vrijgemaakt.” 

Mariette Berbee - eigenzinnige theatermaker voor ondernemers

“Wauw, Stefanie heeft hier echt talent voor. Wat een feest is het Ideeënorakel. Ook de woorden die ze verzint, zo tof. Ik werd er heel blij van. Echt een cadeau. Ik ben weer aangezet. Stefanies visie op marketing is zo eigen. Ik voel dat dit ook voor mij mogelijk is.”

Boek hier jouw Call for Adventure!