Attentie attentie! Dit is jouw

Call for adventure

Daar staan we! Aan de rand van het avontuur. Ga je mee? Een exclusief 1 op 1 audio avontuur. Afgestemd op jou. Met de allervetste ideeën uit mijn Ideeënorakel voor je marketing. Die alleen voor jou kunnen zijn en helemaal passend bij wie je bent. We springen naar jouw toekomst.

 

Alter ego Tina de Tijd

Je wil eigenlijk al klikken hè? Snap ik. Maar de professor en Tina de Tijd willen ook nog wat vertellen. Klik op de play button om te horen wat Tina te vertellen heeft.

“Stap maar in de tijdmachine,”
zegt de professor.

Zijn bos grijze pluizige krullen beweegt op en neer. Een drupje kwijl druipt er uit zijn mond, van opwinding. Op zijn witte jas zie je een kleine vlek van de spaghetti die hij net at.

Je stapt in. “In mijn levenswerk,” vertrouwde de professor je zojuist toe. Ineens ben je onderdeel van zijn experiment.

Hij zet zijn bril recht en kijkt je strak aan. “Ben je er klaar voor? Weet je zeker dat je het aandurft en op reis door de tijd wil?”

“Ja,” zeg je. Volmondig, maar met enige spanning in je buik.

“Oh meid, spannend hè”, zegt de roodharige Tina met een licht Rotterdams accent. “Ik ben de purser van de tijdreis.
Het komt allemaal goed hoor. Ik ben bij je.”

De professor drukt op die grote rode knop waarop staat: Call for Adventure, take off.

De deuren sluiten zich.

Je hoort de motor ronken en pruttelen. De meters op het dashboard gaan heen weer.

De grond onder je begint te schudden. Lichtflitsen desoriënteren je.

ZOEF! Daar ga je.

mondje

Ik neem je mee op een reis.
Naar de planeet van jouw toekomst.

Ik zet je aan. Geef je een compleet nieuw perspectief voor jou. Laat je een verrassende wereld vol mogelijkheden instappen.

Het was er altijd al maar je zag het nog niet eerder. In onze Call for Adventure mag je even proeven. Zoals de eerste hapjes tijdens een uitgebreid diner.

De amuses die hongerig maken naar meer.

Verwacht zintuigprikkeling op alle vlakken. Vette visuals, muziek & audio die je meenemen op reis. Dat WAUW gevoel en lol maken.

Voor als je al langere tijd voelt: “met Stefanie wil ik samenwerken.” Of me nog maar net volgt en wil ontdekken hoe samenwerken met mij eruit ziet.

Stefanie van der Maas

Oh wow, look at you!

Antje Veld - Copywriter

“Een paar dagen na de Call for Adventure begon er ineens van alles te stromen. Waardoor ik een enorme doorbraak kreeg in een project wat al maanden in m’n achterhoofd zat te zeuren, maar waar ik maar niet verder mee kwam omdat ik steeds in dezelfde rondjes bleef draaien.

Stefanie heeft een lach op m’n gezicht getoverd en me zelfs een beetje geraakt. Zonder dat dat ongemakkelijk was. Haar creativiteit haalt je echt even helemaal uit de templates en ‘regels’ die je misschien dagelijks voorbij ziet komen.”

Anne Quaars - business visionair

“Of het een beetje spot on was? Ja dat was het. Ik heb zitten knikken en zitten lachen. Dingen die me positief verrasten. Aanvulling op waar ik nu mee bezig bent. Mooie bevestiging en nuances. Een specifiek woord waar ik heel blij van werd. Dingen die ik nooit eerder vertelde maar Stefanie wel zag. Het was genieten.”

Merel van Vugt - ondernemersmentor

“Ik vond de call met Stefanie een verademing. Ze is sensitief en warm. Ze is ontzettend doortastend op een bijna magische manier. En ze heeft zaadjes gepland waar ik echt op kan doorpakken.”

Wieteke van Diggele - Virtual assistant

“Stefanie heeft mijn brein helemaal aangezet door niet alleen met geluid te werken maar het ook visueel te maken. Wat een heerlijk mens ben je. Ik gloei nog helemaal na.”

Marloes Lodder - eigenzinnige webdesigner

“Ik denk dat veel mensen verwachten dat een business coach een visie voor ze heeft, maar die helpt jou doelen te bereiken die je ZELF hebt bepaald. En juist daar strugglen veel ondernemers mee. Stefanie is hier de perfecte missing link. Ze had voor mij ook een hele mooie visie waar ik helemaal van aan ging. Dus mis je inspiratie voor je volgende stap? Ga zeker even langs Stefanie!”

oogje
oogje
mondje

Wat je doet wil je nog veel origineler en meer eigen de wereld in zetten.

Je put, ooit vol met ideeën en inspiratie voor je marketing,  is leeg. Opgedroogd. Je onderneemt al heel wat jaren succesvol. Wat je deed werkte. En eerlijk gezegd, het werkt nog steeds.

Daarom zoek je ook niet naar een business coach. Die heb je, of al gehad. De strategie ken je. Je aanbod staat. Het mag alleen veel origineler, unieker. Meer eigen, speelser en opvallender.

Je wil niet meer doen wat nu succesvol is. Je wil dat doen waarvan je voelt: dit klopt! Je bent gegroeid als ondernemer en als mens. Maar dit is nog helemaal niet te zien in je marketing. Dat voelt als een saaie boel.

Je zit vast. Net als je favoriete broek in de kettingkast van je fiets. True story. Zowel letterlijk als figuurlijk.

En dat is behoorlijk frustrerend. Steeds vaker heb je geen zin meer om zichtbaar te zijn.

Je wil verder. Vernieuwen. De weg vrij maken. Meer uitdaging, in alles wat je doet. Iets neerzetten wat onvergelijkbaar is.

Maar HOE DAN?

De Call for Adventure is volledig afgestemd op jou. Wie jij bent in de kern. Wat je hier te doen hebt.

Ik wil je zo graag laten voelen dat wat je hier meemaakt, ziet en ontdekt, echt enkel alleen voor jou is.

Je een voorproefje geven van hoe jouw visie er vertaald naar je marketing uitziet. Grootser en meer vanuit jezelf dan ooit. Marketing van binnen naar buiten. Daar geloof ik in.

Raakt het iets bij je? ga dan MET Me MEE op Avontuur!

Jouw Call for Adventure is een exclusief 1 op 1 digitaal audio avontuur. Helemaal GRATIS en op jou afgestemd.

Muziek, visuals, audio. Allemaal speciaal voor jou. Om je te laten zien en te voelen: WAUW! Dit? Voor mij?

Ik ga je fantasie en verbeelding prikkelen. Je uitdagen om wat er al is en wat je al in je hebt eens van een heel andere kant te bekijken.

We gaan voorbij de sterren, terug in de tijd, reizen naar de toekomst. Ik neem je helemaal mee om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is voor jou.

Ik vertel je in geuren en in kleuren wat ik voor je zie.
En inspireer je met ideeën die je nooit eerder had bedacht.

Je ontdekt welke verhalen alleen jij kunt vertellen. Hoe je eigenheid in je marketing krijgt. Waardoor je gaat verbinden met je publiek. En zij met liefde van je kopen!

Stefanie op een grote speaker met een hand in de lucht

Yesss, let’s go!

“Echt geweldig. Ik kreeg kippenvel van wat Stefanie voor mij ziet. Ze raakt precies dat wat ik wil doen. Ze zei zelfs iets waar ik al jaren van droom, maar niet durf. Zo tof, mega dankbaar.”

– Marianne Canters

WIE IS DIE MEID TOCH?

Na 38 jaar op deze planeet weet ik wat er voor nodig is om mensen te raken, om op te vallen, de juiste mensen naar je toe te trekken als ondernemer, hoe je mensen raakt en dat op jouw manier doet.

Al van kinds af aan komen mensen bij mij om op ideeën gebracht te worden. Dat stuk heb ik volledig omarmd en dat is ook precies wat ik voor jou kan betekenen.

Nieuwe dingen zien terwijl we naar hetzelfde kijken. Mooie ontdekkingen doen. Binnen je bedrijf of bij jou als persoon. Zodat je opvalt en bijblijft.

Dat mensen je willen bewonderen en bekijken. In het echt en op social media. Je online willen volgen en met je willen samenwerken. Om wie je bent en wat je doet. Keer op keer bij je terugkomen en verlengen.
Omdat ze geen genoeg van je krijgen.

Bij mij kom je op ideeën waar je anders nooit op was gekomen. Bedenk je de meest smakelijke teksten en zie je het beeld voor originele foto’s voor je. Ik geef je nieuwe inzichten waarvan je je afvraagt: waarom bedacht ik dit niet eerder?

Dit is wat ik al doe sinds ik klein ben. The story of my life. In het kort dan ;).

Ik waarschuw je, ik zet de boel graag op stelten. Ondersteboven en op z’n kop.

Saai? Dacht het niet.

X Stefanie Van Der Maas

mondje

een paar woorden van praktische aard.

Het is helemaal gratis, maar niet voor iedereen. Voor jou als je zin hebt om van je marketing een vet feest te maken. En hier op korte termijn ook daadwerkelijk in wil investeren. Je plant heel eenvoudig zelf een Call for Adventure in in mijn agenda. Vul de vragen, die daarin verschijnen, zo uitgebreid en goed mogelijk in.

Verras me,

blaas me omver met je dromen,

laat me lachen,

ontroer me,

doe het op jouw manier.

Ik duik voor jou mijn Ideeënorakel in. Mijn verbeelding en fantasie creëren voor jou iets tofs.
Om je een ervaring te geven die je nog niet eerder had. Als ik denk dat een Call for Adventure niet passend is, laat ik je dit zo snel mogelijk weten. Als je nu nog twijfelde, het is bijna zover om je beslissing te maken ;-).

Laatste ervaringen om jou een knoop door te laten hakken

Kim Hoogmoed - e-mailmarketing specialist

“Wauw ik ben sprakeloos. Dit is echt een opname die ik keer op keer wil beluisteren. Zo tof. Het is zo mooi hoe Stefanie dingen ziet. Zo fijn om te horen. De ideeën die je vervolgens hebt. Echt fantastisch. Ik ga ermee aan de slag en ze uitwerken.”

Sanne de Groot - online business coach

“Stefanie heeft mega out of the box ideeën. Super cool. Met haar idee voor mij gaf ze me de bevestiging van iets wat ik al langere tijd in m’n hoofd had zitten. Ben gelijk aan de brainstorm gegaan en de ideeën vlogen uit mijn mouw. Ik ga dit heel snel uitrollen. Thanks!”

Mandy Peper - Joyrider & Organisatieadviseur

“Stefanie heeft met haar ideeën precies mijn grootste talent gespot… zonder dat ik me bewust was van deze mega gift!”

Tamara Schvitz - therapeut & kunstenaar

“De call for Adventure bracht me zo’n mooie doorbraak. Het voelt alsof er een weg is vrijgemaakt.” 

Mariette Berbee - eigenzinnige theatermaker voor ondernemers

“Wauw, Stefanie heeft hier echt talent voor. Wat een feest is het Ideeënorakel. Ook de woorden die ze verzint, zo tof. Ik werd er heel blij van. Echt een cadeau. Ik ben weer aangezet. Stefanies visie op marketing is zo eigen. Ik voel dat dit ook voor mij mogelijk is.”